Ptang Studio Limited's Providence Peak Show House

Ptang Studio Limited Reveals The Providence Peak Show House

PTang Studio Limited, the architect of the highlighted work Show House:Providence Peak by PTang Studio Limited points out, Living room and kitchen on the first floor are connected to the entrance garden and backyard with swimming pool. The whole living space is crowned by a full height windows, which makes the space open, fill room with air and natural light. The high ceiling spaces feature Italian sawn marble fireplace wall along with bespoke walnut-veneered furniture and LED chandelier. The atmospheric wall palette and upholstery paneling all add an earthy richness and luxuriant atmosphere throughout the space..

Ptang Studio Limited's Providence Peak Show House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=56484

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Lifestyle Mag homepage.

Design Mediation
Copyright © 2010 - 2018 Design Lifestyle Mag - lifestyledesignmagazine.net - All Articles